Go Back
+ servings

Koreanske salat-wraps med kylling

Antal: 4 personer

Ingredienser

Sauce

  • 4,5 spsk hoisin sauce
  • 3 spsk soya
  • 3 spsk risvin eddike
  • 1,5 spsk Sriracha (hot chili sauce)
  • 2 tsk sesamolie

Syltet gulerod/kinaradisse

  • 4 gulerødder skåret joulienne
  • 10 cm kinaradisse skåret joulienne
  • 2 spsk risvin eddike
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 1 spsk sesamfrø ristede
  • 1 tsk revet lime
  • 1 spsk limesaft
  • salt/peber
  • sort sesam

Kyllingrfyld

  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 2 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 1,5 spsk ingefær (frisk) fintrevet
  • 600 g hakket kylling
  • 3 forårskøg finthakket
  • Store salatblade skyllet og tørret

Sådan gør du

Sauce

  • Alle ingredienser røres sammen og sættes til side.

Syltet gulerod/kinaradisse

  • Rør alle ingredienser til dressing sammen og vend gulerødder og kinaradisse heri.
  • Drys med sort sesam lige før servering

Kyllingrfyld

  • Varm olien og tilsæt løg og steg ca. 5 min til de er bløde. Rør hvidløg og ingefær i. Tilsæt kylling og steg og rør godt så kyllingen er delt godt ud. Hak evt. med en spatel så kyllingen bliver findelt.
  • Hæld saucen i og lad det koge 1-2 min mere.
  • Tag af blusset og rør forårsløg i
  • Smag til med salt og peber

Servering

  • Server kyllingefyld, den syltede gulerod/kinaradisse og salatblade hver for sig.
  • Man lægger så en god klat syltedt gulerod/radisse oven på salatbladet og det toppes så med kyllingefyldet. Rulles så og spises.