Go Back

Vietnamesisk stegt spidskål

Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Antal: 4

Ingredienser

  • 1 Løg i tynde strimler
  • 1 Hvidløg i tynde strimler
  • Olie f.eks. vindruekerne
  • 1 Spidskål i tynde strimler
  • 1 Hel grøn chili i små tern
  • 3 Æg
  • 2 spsk Fiskesauce
  • Salt peber
  • 2-3 Stilke dild hakket
  • 2 Forårsløg i tynde ringe

Sådan gør du

  • Løg og hvidløg steges hurtigt i en wok i lidt olie. Når det har taget farve, tilsættes spidskål og chili og steges med i 1 minut. Æg, fiskesauce og peber piskes sammen og hældes over den stegte kål og vendes til det er stivnet. Dild og forårsløg blandes i og det hele serveres straks.