WE DO BURGERS ⇧

We do Burgers (WeDoBurgers) er et helt nyt sted i Aarhus med et enkelt koncept. Bare gode burgere.

Valgene er ikke mange – du skal vælge mellem:

  • 1 eller 2 bøffer
  • Med eller uden ost
  • Stand alone eller som menu med fritter og sodavand

Det får man ikke ondt i hovedet af at skulle vælge imellem – men et så simpelt menukort kræver at burgerne holder. Og det gør de!

Her er tale om helt enkle burgere. Nederst en amerikansk sennep så løg (?), salat og tomater. Jeg fik den med 2 bøffer med ost. Bøfferne var stegt perfekt – røde, men ikke for røde. Så gode syltede agurker og ketchup på overbollen. Bollerne skal lige have et par ord med på vejen – det er bløde amerikanske boller som er ristet på skæresiden – de er helt som de skal være.

Burgeren virker inspireret af de førende New Yorker burgerbarer: Shake Shack og The Burger Joint og rammer vældig godt – måske er We Do Burgers bedre.

Der serveres rigtig gode fritter til menuen, selv om jeg syntes de godt kunne have fået 25 sekunder mere i ønskebrønden. Men det er jo trist, at der så kun kan vælges Pepsi Cola til og ikke Coca Cola. Det trækker ned.

Servicen var sød og hurtig, om end lidt urutineret, men dette var også på 3. åbningsdag, så det må man nok bære over med. De glemte f.eks. at give dyppelse med til fritterne og jeg endte med en hel flok poser under armen, da de kun havde ret små poser – jeg skulle jo bakse 5 menuer ned i firmaet.

Men alt i alt en fantastisk burger og jeg vil uden tøven kalde den Aarhus bedste burger og måske også Danmarks bedste uden dog at have prøvet alle uden for Aarhus. Jeg ville dog ønske de lige smed et par baner bacon på – så var vi helt i mål.

Så jeg håber de holder kvaliteten – så er der en god dansk burgerkæde på vej. Tillykke til ejerne – godt gået!

UPDATE: Jeg har været på WeDoBurgers mange gange siden. Desværre er kvaliteten gået en anelse ned. Burgerne er ikke længere rosa og helt så saftige som første gang jeg var der. Fritterne har også tabt noget sprødhed. Og så fik jeg lige prøvet Murphy’s Burger Joint som ligger et niveau over WeDoBurgers, så desværre må jeg sige at WeDoBurgers har tabt på alle fronter til Murphy’s Burger Joint – lige på nær beliggenheden hvor WeDoBurgers scorer helt i top. Se min anmeldelse af Murphy’s Burger Joint.

 

we_do_burgers

 

[venue id=553a67c8498e2ed1f143e186]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *