Dette er et godt tilbehør der er hurtigt at lave og dejlig sundt.
Vietnamesisk stegt spidskål
Ingredienser
- 1 Løg i tynde strimler
- 1 Hvidløg i tynde strimler
- Olie f.eks. vindruekerne
- 1 Spidskål i tynde strimler
- 1 Hel grøn chili i små tern
- 3 Æg
- 2 spsk Fiskesauce
- Salt peber
- 2-3 Stilke dild hakket
- 2 Forårsløg i tynde ringe
Sådan gør du
- Løg og hvidløg steges hurtigt i en wok i lidt olie. Når det har taget farve, tilsættes spidskål og chili og steges med i 1 minut. Æg, fiskesauce og peber piskes sammen og hældes over den stegte kål og vendes til det er stivnet. Dild og forårsløg blandes i og det hele serveres straks.
Ingredienser:
- 1 løg i tynde strimler
- 1 hvidløg i tynde strimler
- Olie, f.eks. vindruekerne
- 1 spidskål i tynde strimler
- 1 hel grøn chili i små tern
- 3 æg
- 2 spsk. fiskesauce
- Salt, peber
- 2-3 stilke dild hakket.
- 2 forårsløg i tynde ringe
Metode:
Løg og hvidløg steges hurtigt i en wok i lidt olie. Når det har taget farve, tilsættes spidskål og chili og steges med i 1 minut. Æg, fiskesauce og peber piskes sammen og hældes over den stegte kål og vendes til det er stivnet. Dild og forårsløg blandes i og det hele serveres straks.