Tun tartar:
- 250 g. tun (frosset først i sushi-kvalitet)
- 1 spsk. olivenolie
- friskkværnet grov peber
- Maldon salt
- 1 tsk. soya
- 1/2 spsk. hvid balsamico
Bland ingedienserne til marinaden sammen. Hak tunen i 3 x 3 mm tern og bland det med marinaden. Sæt på køl.
Kammuslinger:
- 8 store kammuslinger (skal have været frosset)
- 1/2 citron
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. grofthakket sort peber
- Maldon salt
Steg citronen hårdt så den karamelliserer og klæm så saften ud til marinaden. Bland ingedienserne til marinaden sammen. Skær kammuslingerne i tynde skiver og bland den med marinaden. Sæt på køl.
Salat:
- Blandede små salater og kryderurter som f.eks. dild
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. citronsaft (også gerne af den grillede citron)
Bland ingredienserne til dressingen og vend den med salaten lige før serveringen.
Anretning:
Brug en metal-ring til at anrette på tallerkenen. Først tun, så kammuslinger i et fint lag og slut af med salaten. Pynt evt. med en god fiske-rogn.