• 2 spsk. rapsolie
  • 1 lille løg – finthakket
  • 2 fed hvidløg – hakket
  • 500 g. hakket svin
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk. fiskesovs
  • 1/2 tsk. sesamolie
  • 1  tsk. limeskal
  • 2 spsk. limejuice
  • Salt, peber
  • Små salatblade (15-20 stk)
  • Fintskåret forårsløg
  • Limebåde

Varm olien og klar løget heri. Smid hvidløgen med og giv det 1 minut inden kødet kommes på. Steg kødet til det er brunet – ca. 3 minutter. Tilsæt honning, fiskesovs og sesamolie og steg videre i ca. 2 minutter. Tag det af varmen, tilsæt limeskal og saft og smag til med salt og peber.

Server i salatbladende drysset med forårsløg og lad spiserne smage til med limebåde.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *