Sexy Fish er en af de mest omtalte restauranter i London der er åbnet de sidste år. Ikke mindst de 15 mio pund der er brugt på indretningen har fået en del til at hæve øjenbrynene. Maden er asiatisk fusionsmad i den koreansk-japanske-amerikanske stil. Altså ingen dogmer, her kan køkkenet have frie tøjler.
Kortet på Sexy FIsh er ret omfattende og der er mange super spændende ting – det er svært at vælge nogle få ud. Det gode er at så er der masser af grunde til at komme igen snart.
Jeg fik:
- Popcorn Old Fashioned [drink på japansk whiskey infuseret med popcorn – fin drink men ikke meget smag af popcorn, så rimeligt meget en standard old fashioned]
- Edamame beans [standard, included]
- Yellowtail Tartare with smoked tofu & caviar [virkelig en fantastisk tartar i en kraftig sauce og så en god gang caviar ovenpå. Waoo. God ret]
- Prawn with Dashi Broth [her en koreansk klassiker som var fin uden at være noget særligt. Men fedt at se at de havde en hel tempura sektion på kortet – yummi]
- Baby Spinach with Blood Orange & Fried Yuba [dette var nok aftenens mest kedelige servering]
- Smoked Japanese Sausages with Mustard Miso [hvem anede at japanerne kunne lave så fantastiske pølser – prøv dem]
- Sexy Fish Champagne Cocktail [ok drink, men Angostura bitteren overdøvede den gode champagne]
- Japanese Wagyu A4 with Ponzu & Smoked Miso Steak Sauce [jeg gik all in med en 150 g Wagyu bøf – dejlig bøf, men næppe pengene værd]
- Fragrant Lobster with Chilli, Pomelo & Coconut [jeg var ikke så mæt igen efter at have sultet hele dagen, så jeg ordrede lige denne særdeles lækre hummer]
- Four Chocolate & Praline Fondant [så blev der lukket og slukket – lækker dessert selv om jeg skulle vente på den i 15 min (kortet sagde 20 min)]
Servicen var hurtig – altså virkelig hurtig. Faktisk så hurtig at jeg tænkte at det var helt rart at skulle vente 20 min på min dessert. Med dessert så gik der 70 min fra jeg bestilte til jeg var færdig. Det er der sgu ingen i Danmark på dette plan der kan være med til – og der var mange i restauranten som er stor. +100 pladser. Servicen var meget professionel – meget fransk, men korrekt og tilpas informativ uden man som i Danmark skal have udpenslet hver eneste lille blad på tallerkenen.
Alt ialt en virkelig skøn oplevelse som jeg varmt vil anbefale. Husk at bestille bord i god tid – det kan være svært at få plads her. Specielt i weekenden, hvor det oftest besøges af Londons jet-set. Det er en af den type restauranter man bare får lyst til at prøve igen dagen efter og jeg har også forsøgt at eftergøre en del af deres retter.
Det er ikke det billigste sted, men holder man sig fra Wagyu kødet, så er det ikke urimeligt.