Her er en super velsmagende stir-fry ret med få ingredienser og stor smag. Kan laves på 20 minutter.
Risnudler med kylling og broccoli
Ingredienser
- 100 g risnudler i bånd
- 1 kyllingebryst
- 2 fed hvidløg
- 100 g baby broccoli
- 1 pisket æg
- 2 spsk soya
- salt/peber
- vindruekerneolie
Sådan gør du
- Skær kyllingebrystet igennem 2 gange på den flade led så du får 3 tynde skiver kylling. Skær det ud i tynde strimler.
- Skær hvidløg i helt tynde skiver.
- Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand over.
- Skær broccolien på den lange led så de er lige tykke.
- Varm en wok op så den er meget varm. Hæld et skvat vinduekerneolie på og lad det blive varmt. Smid kyllingen på og brun den ca. 3 min. Den skal ikke være gennemstegt. Smid hvidløget med i 30 sekunder. Smid broccolien på og lad den stege med i 3-4 min. Hæld soyaen over og få den godt blandet ind i ingredienserne. Tag indholdet af.
- Dræn nudlerne og smid ægget på wokken. Lad det stivne hurtigt. Smid nudlerne i og bland det godt. Smid kyllinge/grønsagsblandingen over og bland det hele. Server med det samme.