PONDUS ⇧

En af de nyere restauranter eller “Gastropubs” i Aarhus er Pondus på Åboulevarden tæt ved busgaden. Det er et skoleeksempel på hvordan en god restaurant kan laves på en simpel minimalistisk måde. En tjener som styre restauranten rigtig godt – en menu, men også med a la carte. Tak fordi jeg får et valg og ikke er tvunget til en menu!

Nå, men vi tog nu alligevel menuen og valgte hyldeblomstsodavand (!!) til – de havde kun en (ellers ok) økologisk cola på kortet, så den sprang vi over. Maden kom hurtigt og blev kort præsenteret – ikke noget med lange historier om hele kartoflens opvækst. Først en saltet rå torsk i små bidder med grønsager og dækket med en silketynd skive lufttørret skinke. Dejlig og simpel. Herefter store mængder af braseret kalv i en dejlig boullion og med nye kartofler til. Til sidst aftenens mindst spændende servering, en rødgrød’s lignende ting med flødecreme og crumple.

3 retter for 250 kr er et virkelig godt tilbud og dejlig mad. for 200 kr ekstra kan man få en vinmenu og flotter man sig med 500 kr. pr. mand får man en Crémant, appetizer og kaffe oven i hatten.

Bestemt ikke sidste gang vi kommer her.

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *