MURPHY’S BURGER JOINT ⇧

Det var helt smuttet for mig at der var åbnet en burgerbar Nørre Alle 78 i Aarhus – Murphy’s Burger Joint – som er åbnet af islandske Óskar Kristjánsson og hans to sønner Kristján Óskarsson og Ómar Óskarsson. En koncept der minder meget om WeDoBurgers – du kan vælge en burger med og uden ost, men modsat WeDoBurgers kan man vælge bacon til. Det gjorde jeg.

Burgeren er perfekt stegt. Saftig og let rosa bøf af godt kød – som option kunne man få sin bøf well done. Gode grønsager i toppen og bløde amerikanske boller. Super god ost – sprød bacon. Der er ikke mere at sige – bare en ret perfekt burger. Hvis man savner stærke sauces, jalapenos, syltede agurker etc, så kan man selv tage fra et flot udvalg – god simpel løsning der tilgodeser alle kunder.

Fritterne til var dejlig og sprøde og jeg havde valgt deres bearnaise sauce som dyppelse. Det virkede helt som det skulle. Bredt udvalg af cola – både de gode og de blå. Øl til dem der er til den slags.

Skulle man lige have en sød ting til at runde af med har de virkelig gode milkshakes med en tilpas tyk konsistens. Sådan!

Så ikke flere ord – hvis du ikke allerede har prøvet Murphy’s så tror jeg nok lige du skal skynde dig derned.

Murphy's cheese burger med bacon og bearnaise sauce dipEn dejlig kurv med goodies. Nok til at blive mæt, men også plads til en chokolade/karamel milk shake:Milkshake med chokolade/karamel på Murphy's Burger Joint

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *