Leverpostej

SIMPELTHEN EN FANTASTISK LEVERPOSTEJ – OPSKRIFTEN ER MIN MORS SOM IGEN HAR DEN FRA SIN MOR.

  • 1200 g. hakket lever(60%) og spæk(40%)
  • 80 g. smør
  • 8 spsk. mel
  • 6 dl. mælk
  • 4 spsk. revet løg
  • 4 tsk. fint salt
  • Peber
  • 3 æg

Tilberedning:
I en gryde smeltes smør og mel piskes i. Mælk piskes langsomt i til der er en god tyk opbagt sovs. Det hele koger godt igennem. Spæk tilsættes og smeltes i den opbagte sovs, herefter tilsættes salt, peber og løg. Gryden tages af blusset og køles lidt ned. Lever tilsættes og der røres godt. Æg tilsættes og piskes ud i massen. Heldes på smørsmurte forme og sættes i et vandbad ved 175 grader i ca. 1 time (lidt længere hvis der ikke anvendes stål-forme).
Råmassen kan fryses og laves i ovnen en anden dag.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *