Midt i Bruunsgade i Aarhus ligger Kähler Spisesalon som er en del af det nye Kähler mademperie med restauranter i både Aarhus og København. Her er mulighed for at få moderne smørrebrød og det skulle vi da lige prøve (bland andet).
Bygsotto: Risotto på byg med friske ærter og kammuslinger.[Super god og veltillavet ret, rigelig, men de rå kammuslinger og friske ærter løftede retten meget]
Høne med Clara og knas: Grov hønsesalat af fransk unghanebryst og citronbagt selleriknold. Hertil råmari-nerede Clara Frijs pærer i hvid balsamico og ahornsirup. Pyntet med et knasende, skønt drys af pistacienødder og japanske spirer.[Lækker rugbrødsmad og smørrebrød når det er bedst, enkelt og uden den unødvendige pynt]
Kartoffelmad: Nye danske kartofler med mayonnaise og stegte løg [Som hønsesalaten også glimrende, men manglede noget mayonnaise]
Kählerfad: Lufttørret fennikelspegepølse fra Slagter Christiansen på Fanø, spansk chorizo, to slags ost, brogede oliven, saltede mandler og frugt. [Nok den svageste servering uden at være dårlig. En lidt rodet sammensætning af glimrende råvarer]
Dessert: Kærnemælksfromage med friske danske jordbær. [Særdeles lækker og præsentabel dessert der i sin friskhed ikke fik os ned med nakken]
Rigtig god betjening. Der gik lidt for lang tid mellem serveringerne, men dette blev uopfordret beklaget af serveringen som selv tilbød, at drikkevarer var gratis. Flot gestus.