JULIETTE CAFÉ & BRASSERIE ⇧

Juliette er ved at have 2 år på bagen, men det var ikke et sted jeg havde hørt om før. Stedet følger den trend af små brasserier der blomstre op i Aarhus i disse år – og det må siges at være en god ting.

De har stort set altid åben og fra kl. 10 hver dag kan man få en brunch som vi endnu har til gode og så lukker de sent – køkkenet dog 21.30. Så dejligt at have et sted der kan besøges søndag og mandag hvor rigtig mange steder er lukket.

Menukortet er varieret med et grundsortiment af burgere (!), kylling fra rotisseri og steak fries. Hertil er der så en 2, 3 eller 4 retters menu (200 – 350 kr) som varierer fra dag til dag (tror jeg).

Efter lidt kaos hvor de ikke kunne finde vores reservation hvilket resulterede i at vi stod og blomstrede i 10 minutter fik vi endelig et lille bord i den hyggelige restaurant. Vi valgte en to-retters menu med:

  • Hellefisk med friteret kugle af risotto og syltede kantereller – eller
  • Andelever terrine med figenpuré, salat og toast
  • Porchetta på kartoffel/urte mos

Hertil valgte vi et glas Chabliis (70 kr).

Tjeneren som også havde keglet rundt i vores reservation, havde også misforstået vores bestilling og kom med 2 gange hellefisk men det blev hurtigt rettet (og vi taler om under 1 minut). Samtidig fik vi lov til at beholde den Hellefisk der var til overs – flot gestus og super redning af den anden tjener.

Hellefisken var ikke så spændende, men det var til gengæld den tilhørende rosotto frit og de syltede kantereller så alt i alt en god ret. Andeleveren var helt som den skal være og fik et fint modspil af figenkompotten.

Porchettaen var ret perfekt selv om jeg kunne have levet uden det lidt smattede aprikosfyld. Urter alane ville have været godt. Mosen var god om end lidt til den tørre side, men alt i alt også en rigtig dejlig hovedret.

Ingen tvivl – vi kommer igen. Det er et hyggeligt sted og jeg antager at den ene tjener var under oplæring – det sker jo. Maden var dejlig, simpel og velsmagende og lige sådan en mad man har lyst til på en hverdag hvor man ikke gider lave mad. 200 kr for 2 retter mad er bestemt et kup, så det kan kun anbefales.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *