Grillede kammuslinger

DISSE KAN LAVES ENTEN MED EN ENKELT ELLER TO PÅ SPID SOM TAPAS ELLER FORRET, ELLER SOM EN HEL FROKOSTRET SOM VIST NEDENFOR OG I DENNE OPSKRIFT

FROKOSTRET FOR 2 PERSONER:

  • 8 pæne store kammuslinger (ikke de små vacumpakkede frosne)
  • 1 squash
  • Spid, olivenolie og peber
  • 500 g. små nye skrabede kartofler
  • 1 bundt grofthakket bredbladet persille
  • 1 bundt finthakket purløg
  • Dressing: Olie, hvidvinseddike, dijonsennep, vand, salt og peber

Tilberedning kammuslinger:
Squash skæres i meget tynde skiver (1-1½mm) på en mandolin og sættes på spid sammen med kammuslinger, hvor squashen snoes mellem muslingerne.
Spidende pensles med olie og krydres med friskkvernet peber. Grilles på en meget varm grillpande i ca. 45-60 sek. på hver side.
Tilberedning kartofler:
Kartofler koges færdige i letsaltet vand og vendes i dressingen. Purløg og persille vendes i kartoflerne.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *