Så er der ingen grund til at lede videre efter andre brownies opskrifter – her er den suverent bedste vi har smagt (og vi har smagt mange):

Ingredienser:

  • 125 g. god mørk chokolade
  • 150 g. hasselnødder
  • 160 g. mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 4 spsk. kakao
  • 2 spsk. vanilliesukker
  • 200 g. smør
  • 200 g. sukker
  • 200 g. brun farin
  • 6 æg (mellem størrelse)
  • Evt. kakao og flormelis til glasur

Metode:

I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanilliesukker blandes godt sammen i en skål.

Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris påmonteret. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30×40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse – prøv med en nål, om der hænger noget ved.

ultimative brownies

 

Join the Conversation

3 Comments

  1. TAK TAK TAK 🙂 fordi du har åbnet din side igen, så vi kan få disse skønne brownies igen <3

      1. De er så lækre 🙂 Må jeg spørge hvorfor alle billederne er blå? Er det min computer der gør det mon.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *