Så er der ingen grund til at lede videre efter andre brownies opskrifter – her er den suverent bedste vi har smagt (og vi har smagt mange):
Ingredienser:
- 125 g. god mørk chokolade
- 150 g. hasselnødder
- 160 g. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 4 spsk. kakao
- 2 spsk. vanilliesukker
- 200 g. smør
- 200 g. sukker
- 200 g. brun farin
- 6 æg (mellem størrelse)
- Evt. kakao og flormelis til glasur
Metode:
I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanilliesukker blandes godt sammen i en skål.
Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris påmonteret. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30×40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse – prøv med en nål, om der hænger noget ved.
TAK TAK TAK 🙂 fordi du har åbnet din side igen, så vi kan få disse skønne brownies igen <3
Beklager – det har været en travl sommer. Jeg er glad for at I kan lide mine opskrifter.
De er så lækre 🙂 Må jeg spørge hvorfor alle billederne er blå? Er det min computer der gør det mon.
Nej, det er desværre det design jeg midlertidig bruger. Det gamle design krævede nogle plug-ins der blev hacket, så derfor har jeg måtte finde en hurtig løsning hvor opskrifterne blev tilgængelige. Jeg håber at finde tid i 2023 til at give det hele en god overhaling med et nyt design.