Chokolade muffins

(CA. 10 STORE MUFFINS)

  • 500 g. hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. salt
  • 125 g. usaltet smør
  • 2 dl sukker
  • ½ dl hjemmelavet vanillesukker
  • 2 store æg
  • 125 ml sødmælk
  • 100 g. groft hakket mørk chokolade
  • Reven skræl af 1 appelsin

Tilberedning:
Varm ovnen til 190 grader og smør f.eks. 10 silikonemuffinforme med lidt smør.
Rør mel, salt og bagepulver sammen og sæt det til side. Pisk sukker, vanillesukker og smør sammen på magimixen (med dejskæret) i 1-2 minutter. Tilsæt æggene et ad gangen og bland mælken og appelsinskrælen i. Tilsæt melblandingen og rør godt igennem. Fold til sidst den grofthakkede chokolade i og fordel blandingen i formene.
Bages i ovnen i ca. 20 minutter til de er hævet ud af formene og er gyldne i toppen.

Join the Conversation

1 Comments

  1. Det er skide farligt at kigge pe5 din blog, ne5r man sdiedr og er i total sukker underskud pga. en ekstrem slanke kur..Jeg lf8b ud i kf8kkent og rev ud af skabene.. Mel, tjek! Sukker, tjek! c6g, tjek!Nu har jeg lige spist 2 stk. MEGET le6kre pandekager, og nu har jeg herre de5rlig samvittighed. d8v!Men le6kker le6kker opskrift!! Og farlig

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *