2017 blev ikke det vilde år når vi taler restauranter. Ingen fancy 3 stjernede, men vi nåede alligevel mange rigtig gode restaurant oplevelser. Nedenfor er listet highlights fra ind og udland som jeg/vi besøgte. Vi har fået rigtig mange spændende retter på mange restauranter og kun få er med her.
Trenden siger flere grønsager, mere streetfood og mere fisk og skaldyr end de tidligere år. Kan også se at der er gået main-stream i kaviar – det er det nye salt. Det asiatiske er i højsædet og i særdeleshed den fusionsbølge over det asiatiske lavet på europæiske smagsløg som det opleves hos Sexy Fish, Hakkasan, Buddha Bar og andre er noget vi også har arbejdet med derhjemme. Friskere og sundere end det klassisk franske 🙂
12 JAN 2017
Østers på Restaurant ET
14 JAN 2017
Mia’s kartoffelcreme med kaviar på Castenskiold, Aarhus
21 JAN 2017
Friteret tempurarejer med karse på Karma Sushi, Aarhus
23 JAN 2017
Japanske pølser på pind med sennepsmayo på Sexy Fish, London, UK
6 FEB 2017
Torsk og reje ceviche på Pirates Bight, British Virgin Islands, Caribien
9 FEB 2017
Hjemmelavede pandekager med smør, sirup og bacon – på en båd smager alting bare bedre, specielt. Når det er i Caribien.
14 FEB 2017
Perfekt over easy eggs på Coral Tulum, Tulum, Mexico
15 FEB 2017
Den bedste guacamole tilberedt ved bordet på El Meson del Marques, Mexico
http://www.mesondelmarques.com
17 FEB 2017
Super kyllingeleverterrine på ristet brioche på ARCA, Tulum, Mexico
2 MAR 2017
Fried rice på Tattu, Manchester, UK
28 MAR 2017
Hindbærdessert på Mejeriet, Vilhelmsborg
31 MAR 2017
Opulent morgenmad på Hotel Ritz, London, UK
31 MAR 2017
Lækre drinks med vingummi på Sexy Fish, London, UK
20 APR 2017
Svin på pind på Domestic, Aarhus
http://www.restaurantdomestic.dk
26 APR 2017
Asparges på Angler Restaurant, London
http://www.anglerrestaurant.com
9 MAJ 2017
Poussin med grønne ærter, grønne asparges i privaten ved Annes konfirmation lavet af Castenskiold
11 MAJ 2017
Terrine af foie gras på Bistro Boheme, København
22 MAJ 2017
Bo bech’s farcerede courgette blomster på Geist, København
26 MAJ 2017
Morkler og svin på Henne Kirkeby Kro, Henne Kirkeby
9 JUN 2017
Pighvar og asparges på Hærværk, Aarhus
http://restaurant-haervaerk.dk
21 JUN 2017
Morkler og pighvar på Castenskiold, Aarhus
10 JUL 2017
Hummer på The Lone Star, Barbados, Caribien
11 JUL 2017
Tun tartar på The Cliff, Barbados, Caribien
18 JUL 2017
Drinks på Baba au Rum, Athen, Grækenland
20 JUL 2017
Ristet fisk på Kalita, Mykonos, Grækenland
21 JUL 2017
Stegte wonton på Buddha Bar, Mykonos, Grækenland
https://www.buddhabarbeachmykonos.gr
24 JUL 2017
Andesallat på Ling Ling, Mykonos, Grækenland
http://lingling.hakkasan.com/mykonos/
16 AUG 2017
Blomkål og kaviar på Castenskiold, Aarhus
9 SEP 2017
Den bedste restaurant i 2017 blev klart Barr, her har Mia skabt fantastisk mad. Vi fik en del, men highlights er torsk med trøfler og deres boghvedepandekager med kaviar på Barr, København
6 OKT 2017
Issmagning på Pollen Street Social, London, UK
17 OKT 2017
Kongekrappe på Molskroen, Femmøller
11 NOV 2017
Schnitzel på Casse-Croüte, Hamborg, Tyskland
30 NOV 2017
Tartar på Hærværk, Aarhus
http://restaurant-haervaerk.dk
21 DEC 2017
Huevos Rancheros taco på Taco Taco, Aarhus