Udskriv

Risnudler med kylling og broccoli

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Kuverter 2 personer

Ingredienser

  • 100 g risnudler i bånd
  • 1 kyllingebryst
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g baby broccoli
  • 1 pisket æg
  • 2 spsk soya
  • salt/peber
  • vindruekerneolie

Metode

  1. Skær kyllingebrystet igennem 2 gange på den flade led så du får 3 tynde skiver kylling. Skær det ud i tynde strimler.

  2. Skær hvidløg i helt tynde skiver.

  3. Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand over.

  4. Skær broccolien på den lange led så de er lige tykke. 

  5. Varm en wok op så den er meget varm. Hæld et skvat vinduekerneolie på og lad det blive varmt. Smid kyllingen på og brun den ca. 3 min. Den skal ikke være gennemstegt. Smid hvidløget med i 30 sekunder. Smid broccolien på og lad den stege med i 3-4 min. Hæld soyaen over og få den godt blandet ind i ingredienserne. Tag indholdet af.

  6. Dræn nudlerne og smid ægget på wokken. Lad det stivne hurtigt. Smid nudlerne i og bland det godt. Smid kyllinge/grønsagsblandingen over og bland det hele. Server med det samme.