Dette er et godt tilbehør der er hurtigt at lave og dejlig sundt.

Udskriv
Vietnamesisk stegt spidskål
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 
Kuverter: 4
Ingredienser
  • 1 Løg i tynde strimler
  • 1 Hvidløg i tynde strimler
  • Olie f.eks. vindruekerne
  • 1 Spidskål i tynde strimler
  • 1 Hel grøn chili i små tern
  • 3 Æg
  • 2 spsk Fiskesauce
  • Salt peber
  • 2-3 Stilke dild hakket
  • 2 Forårsløg i tynde ringe
Metode
  1. Løg og hvidløg steges hurtigt i en wok i lidt olie. Når det har taget farve, tilsættes spidskål og chili og steges med i 1 minut. Æg, fiskesauce og peber piskes sammen og hældes over den stegte kål og vendes til det er stivnet. Dild og forårsløg blandes i og det hele serveres straks.

Ingredienser:

  • 1 løg i tynde strimler
  • 1 hvidløg i tynde strimler
  • Olie, f.eks. vindruekerne
  • 1 spidskål i tynde strimler
  • 1 hel grøn chili i små tern
  • 3 æg
  • 2 spsk. fiskesauce
  • Salt, peber
  • 2-3 stilke dild hakket.
  • 2 forårsløg i tynde ringe

Metode:

Løg og hvidløg steges hurtigt i en wok i lidt olie. Når det har taget farve, tilsættes spidskål og chili og steges med i 1 minut. Æg, fiskesauce og peber piskes sammen og hældes over den stegte kål og vendes til det er stivnet. Dild og forårsløg blandes i og det hele serveres straks.