Tun tartar:

  • 250 g. tun (frosset først i sushi-kvalitet)
  • 1 spsk. olivenolie
  • friskkværnet grov peber
  • Maldon salt
  • 1 tsk. soya
  • 1/2 spsk. hvid balsamico

Bland ingedienserne til marinaden sammen. Hak tunen i 3 x 3 mm tern og bland det med marinaden. Sæt på køl.

Kammuslinger:

  • 8 store kammuslinger (skal have været frosset)
  • 1/2 citron
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. grofthakket sort peber
  • Maldon salt

Steg citronen hårdt så den karamelliserer og klæm så saften ud til marinaden. Bland ingedienserne til marinaden sammen. Skær kammuslingerne i tynde skiver og bland den med marinaden. Sæt på køl.

Salat:

  • Blandede små salater og kryderurter som f.eks. dild
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft (også gerne af den grillede citron)

Bland ingredienserne til dressingen og vend den med salaten lige før serveringen.

Anretning:

Brug en metal-ring til at anrette på tallerkenen. Først tun, så kammuslinger i et fint lag og slut af med salaten. Pynt evt. med en god fiske-rogn.