• 2 pudsede svinemørbrader
  • 4-6 røde peberfrugter
  • 1 dl olivenolie
  • 6 fed hvidløg
  • 1 bundt persille

Peberfrugter vaskes og lægges i et ovnfast fad. Strintes med lidt olie og sættes i ovnen ved 220℃ i ca. 45 minutter til de er sorte. Tages ud og dækkes til med film til de er kølet så meget af at der kan arbejdes med dem. Fjern kerner og skind og skær dem i aflange stykker. Saften og hvad der er tilbage af vædske fra fadet sies og koges lidt ind. Peberfrugtkødet lægges i vædsken og holdes varmt.

Hvidløg pilles og smides i en gryde så de er dækket af koldt vand. Det bringes i kog og så snart det koger hældes hvidløgene i iskoldt vand. Processen gentages to gange mere. Hermed er den skarpe smag af hvidløg fjernet.

Olivenolie, de kogte hvidløg, persille blendes til en pasta der serveres til/på kødet.

Mørbraderne skæres i ca. 5-6 cm brede stykker og de bankes helt fladt ud. Pensles med olivenolie, drysses med salt og peber og grilles 1-2 minutter på hver side. Serveres med det samme.