2 PERSONER:

Raviolidej:

  • 200 g. durum mel
  • 2 æg
  • Lidt salt
  • Lidt vand

Det hele blandes sammen i mixeren til en god fast klump og hviler 1 time i film i køleskabet
Raviolifyld:

  • 120 g. frisk spinat
  • 120 g. ricotta ost
  • 1/4 tsk. tørret estragon
  • Salt og peber

Spinaten hakkes fint og blandes med de øvrige ingredienser og smages til med salt og peber. Raviolidejen rulles ud gentagne gange med en pastamaskine til den når en passende konsistens. Til sidst køres den ud i den næst tyndeste tykkelse. Der afsættes 14 klatter af fyldet på halvdelen af dejen og den anden halvdel foldes over. De enkelte ravioli udstanses så med et glas.
Svampesauce:

  • 100 g. hakkede champignon
  • 150 g. kantereller
  • 100 g. hakkede valnødder
  • 1 finthakket hvidløg
  • 1 spsk. kalvefont
  • 2 dl. fløde
  • Lidt smør til at stege i
  • Salt, peber

Valnødder brunes på en tør pande. Kantereller steges hurtigt i lidt smør og tages af. De hakkede champignon brunes i smør, hvorefter hvidløg, kalvefont, fløde og valnødder tilsættes. Det hele koges ind til en passende konsistens og kantereller tilsættes. Der smages til med salt og peber. Ravioli koges 5 minutter i rigeligt saltet vand og serveres afdryppet med svampesaucen over.