DENNE RØRÆG TAGER 20-30 MINUTTER AT LAVE, MEN RESULTATET BLIVER DEN PERFEKTE ULTIMATIVE RØRÆG – FANTASTISK SMAG OG KONCISTENS. PERFEKT TIL BACON, RØGET DYREKØLLE ELLER EN GOD SPEGEPØLSE

  • 6 æg
  • 25 g iskoldt smør i små tern
  • 1 spsk. fløde eller creme fraiche
  • salt + peber

Slå æggene ud på en lille tykbundet pande og fordel halvdelen af smøret over. Tænd på LAVESTE BLUS på konfuret under æggene og rør lidt så blommerne blandes med hviden. Efter ca. 5-6 minutter begynder æggene at stivne lige så langsomt. Når massen begynder at blive stivne tilsættes resten af smørret og der røres fortsat jævnligt. Når røræggen er ved at være færdigt smages til med salt og peber og fløde/creme fraiche tilsættes. Røres godt igennem og serveres – ummmmmm