• 5 spsk. olivenolie
  • 1 lille løg i små tern
  • 200 g. svampe i skiver
  • 2 dl. risotto ris
  • 1½ dl. tør hvidvin
  • 7 dl. hønsebouillon (kogende)
  • 100 g friskrevet parmasan ost
  • 1½ spsk. mascarpone
  • salt, peber
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Tilberedning:
Olivenolien varmes op og løg svitses heri. Svampe tilsættes og blandingen simrer i ca. 5 minutter. Risottoris tilsættes og steges med 2 min.Hvidvin tilsættes og når det er kogt ind, tilsættes lidt kogende bouillon lidt ad gangen under omrøring. Der tilsættes bouillon ca. hver 2 min til det er opsuget af risene. Når bouillonen er opsuget af risene og det hele har en god koncistens smages til med salt og peber der tilsættes mascarpone og parmasan og der røres godt rundt. Persille blandes i og det hele serveres rygende varmt.