• 5 spsk. olivenolie
  • 1 lille løg i små tern
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • 2 dl. risotto ris
  • 1 stor skrællet gulerod i små (1x1mm) tern
  • 1½ dl. tør hvidvin
  • 7 dl. fiskefont (kogende)
  • Saft af en lille ½ citron
  • 250g rå kæmperejer, hver skåret i 2-3 stykker
  • 1 dl. friskrevet parmasan ost
  • 1½ spsk. mascarpone
  • salt, peber
  • 3 spsk. finthakket dild

Tilberedning:
Olivenolien varmes op og løg/hvidløg klares heri. Risottoris tilsættes og steges med 2 min. Gulerødder tilsættes og steges i 2 min. Hvidvin/citronsaft tilsættes og når det er kogt ind, tilsættes lidt fiskefont ad gangen under omrøring. Der tilsættes fiskefont ca. hver 2 min til det er opsuget af risene. Når risene næsten er ved at være klar tilsættes rejerne og simrer med i 2-3 min. Herefter tilsættes mascarpone og parmasan og der røres godt rundt og smages til med salt og peber. Dild blandes i og det hele serveres rygende varmt.