Her er en super velsmagende stir-fry ret med få ingredienser og stor smag. Kan laves på 20 minutter.

Risnudler med kylling og broccoli

Forb. tid10 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid20 min
Servings: 2 personer

Ingredients

  • 100 g risnudler i bånd
  • 1 kyllingebryst
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g baby broccoli
  • 1 pisket æg
  • 2 spsk soya
  • salt/peber
  • vindruekerneolie

Instructions

  • Skær kyllingebrystet igennem 2 gange på den flade led så du får 3 tynde skiver kylling. Skær det ud i tynde strimler.
  • Skær hvidløg i helt tynde skiver.
  • Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand over.
  • Skær broccolien på den lange led så de er lige tykke. 
  • Varm en wok op så den er meget varm. Hæld et skvat vinduekerneolie på og lad det blive varmt. Smid kyllingen på og brun den ca. 3 min. Den skal ikke være gennemstegt. Smid hvidløget med i 30 sekunder. Smid broccolien på og lad den stege med i 3-4 min. Hæld soyaen over og få den godt blandet ind i ingredienserne. Tag indholdet af.
  • Dræn nudlerne og smid ægget på wokken. Lad det stivne hurtigt. Smid nudlerne i og bland det godt. Smid kyllinge/grønsagsblandingen over og bland det hele. Server med det samme.