Der er ikke noget som varsler sommer som rabarber og denne rabarbertærte er den ultimative måde at få det maksimale ud af dine rabarber.

Kompot

  • 400 g. Rabarber
  • 50 g. sukker

Dej

  • 150 g. smør
  • 2 æggeblommer
  • 125 g. sukker
  • 250 g. mel
  • 1 tsk. bagepulver

Flyd

  • 2 æggehvider
  • 100 g. knuste makroner

Tilberedning:

Rabarberne skæres i 2 cm stykker og koges møre med sukker og ganske lidt vand. Køler af.

Dejen æltes sammen og lægges koldt i en time. Hviderne piskes stive og makronerne vendes i. 2/3 del af dejen rulles ud og lægges i en tærteform el. springform.

Æggehvidemassen fordeles over. Kompotten fordeles over. Resten af dejen rulles ud og lægges i et fletværk over. Bagetid 25-30 min ved 200 gr midt i ovnen.