Kombinationen af fersken, vaniljeis og ristet brød er helt forrygende. Den er en sikker succes her i huset og kan ikke laves tit nok.

 

Peach Melba på Toast

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver godt brød, f.eks. hvedebrød fra Emmery
  • 1/2 dl olivenolie
  • 50 g smeltet smør
  • 1/2 dl honning
  • 2 vaniljestænger
  • 4 ferskner (halverede)
  • 1 bakke hindbær
  • God vaniljeis

Sådan gør du

  • Smør og olie lunes. Tilsættes flækkede vaniljestænger og honning røres i.
  • Ferskner marineres i den lune blanding i 20 min. Brødet ristes.
  • Ferskener anrettes på brødet med en kugle is. Lidt af lagen hældes over og der pyntes med hindbær.