Kombinationen af fersken, vaniljeis og ristet brød er helt forrygende. Den er en sikker succes her i huset og kan ikke laves tit nok.

 

0 fra 0 stemmer
Udskriv
Peach Melba på Toast
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 
Kuverter: 4 personer
Ingredienser
  • 4 skiver godt brød, f.eks. hvedebrød fra Emmery
  • 1/2 dl olivenolie
  • 50 g smeltet smør
  • 1/2 dl honning
  • 2 vaniljestænger
  • 4 ferskner (halverede)
  • 1 bakke hindbær
  • God vaniljeis
Metode
  1. Smør og olie lunes. Tilsættes flækkede vaniljestænger og honning røres i.

  2. Ferskner marineres i den lune blanding i 20 min. Brødet ristes.

  3. Ferskener anrettes på brødet med en kugle is. Lidt af lagen hældes over og der pyntes med hindbær.