En dejlig velsmagende version af kylling med teriyaki, soya og sesamolie med et touch af lime. Vacuummering giver en hurtig marinering så man slipper for at vente et døgn. Kan serveres med japansk agurkesalat og en asiatisk cole slaw.

Udskriv
Kyllinge-teriyaki-spyd
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
25 min
 
Kuverter: 4
Ingredienser
  • 700 g kyllingeinderfilet
  • 1 dl teriaki
  • 3 spsk sesam olie
  • 1 fed hvidløg
  • Juice af 1/2 lemon
  • 1 spsk hoisin sauce
  • Ca. 30 bambus spyd skal stå i vand i 1 time
  • Ristede sesam frø
Metode
  1. Teriaki, sesamolie, hvidløg, lemonsaft og hoisin sauce blandes sammen i en vacuum pose. Kyllingeinderfileterne skæres igennem på langs og lægges i vacuumposen med marinaden. Vacummeres.
  2. Tages op af lagen, sættes på spyd og grilles 2-3 min på hver side. Serveres med hoisin sauce til at dyppe i.