Umm, kirsebær crumble. En lækker crumble kage når det er sæson for kirsebær. Lav den og nyd den!

Fyld:

  • 800 g. udstenede kirsebær
  • 1½ spsk. hvedemel
  • 3 spsk. rørsukker
  • Smør til formen

Dej:

  • 90 g. smør
  • 80 g. hvedemel
  • 40 g. havregryn
  • 3 spsk. lys muscovadosukker eller lys farin
  • 1 tsk. vanillesukker

Metode:

Tænd ovnen på 200 gr. Vend frugten med 1½ spsk. hvedemel og sukker og kom i en smurt form.

Smuldr smørret ud i melet, lettest i en foodprocessor. Tilsæt havregryn, muscovadosukker og vanillesukker og blend sammen. Smulder over frugten.

Bag i ovnen ved 200 gr. i 30 minutter. Server med is eller en god fed creme fraiche