HER ER VORES FORSØG PÅ AT EFTERGØRE EN DEJLIG RET VI FIK PÅ GLOBENFLAKKET

  • 300 g. grønkål
  • 2 løg
  • 15 g. smør
  • 1 l. grønsagsbouillon
  • 200 g. kartofler
  • ½ tsk. merian
  • 2 spsk. tomatpuré
  • Salt, peber
  • 500 g pigvar fileter
  • Smør til at stege i

Tilberedning:
Først suppen: Grønkålen hakkes fint, løgene skæres i terninger og det hele svitses i en gryde i smøret. Bouillonen tilsættes. Kartoflerne rives groft og tilsættes sammen med merian og tomatpuré. Det hele småkoger under låg ca 45 minutter og smages til med salt og peber. Det kan blendes hvis man ønsker en ensartet konsistens. Fisken krydres med salt og peber og steges hurtigt i smør.
Det hele serveres på en tallerken, hvor suppen er anrettet i en kop eller lign.