TIL FIRE PERSONER (CA)

Fragilité

  • 100 g. marcipan
  • 100 g. æggehvider
  • 150 g. sukker
  • 100 g. hasselnødeflager
  • 1,25 dl. piskefløde
  • 275 g. friske danske jordbær

Marcipanen æltes med 25 g. æggehvider. 75 g. æggehvider piskes helt stive med sukker og vendes i marcipanmassen. Det hele smøres ud på en bradepande med bagepapir i en ca. 33x20cm’s firkant. Hasselnødeflagerne fordeles over bunden. Bages ved 180 grader i ca. 15 minutter. Når den er helt kold vendes den ud på et stykke bagepapir med nødderne nedad.
Pisk fløden stiv og fordel den over fragilitébunden dog 2 cm. fra kanten hele vejen rundt. Jordbær rengøres og skæres i grove skiver. Ved hjælp af bagepapiret rulles fragilitéen helt stramt og skæres ud ik skiver til servering.