En virkelig let forret som også kan bruges som appetizers eller tapas. Disse små sprøde forårsruller er hurtige at lave og er utroligt lette at lave. Dyppes i enten soya eller en sød asiatisk chilisauce og du er i himmelen.

Ingredienser:

  • Jomfruhummerhaler uden skal – regn hurtigt med 4-6 pr. person.
  • Forårsrulledej – fås frossent i en asiatisk butik. 1 blad pr. hale
  • Piment d’Espelette
  • Æggeblomme
  • Vindruekerneolie
  • Soya
  • Sød asiatisk chilisauce

Drys halerne med Piment d’Espelette og rul dem i dejen som til forårsruller. Luk med lidt æggeblomme.

Lige før servering friteres rullerne i vindruekerneolie ved ca. 180C til de er gyldne og sprøde.

Serveres med soya og/eller sød asiatisk chilisauce.

Forårsruller med jomfruhummer