• 500 g. mel
  • 3,2 dl. lunkent vand

Tilberedning:
Put vandet i magimixen (foodprocessoren) med degskæret og hæld halvdelen af melet i. Tilsæt langsomt resten af melet til dejen er god og fast. Ælt den igennem manuelt 5 minutter.
Tag en lille klump dej og rul den ud til en pølse, 2cm x 8 cm. Med kagerullen (det skulle også være rigtig godt med en pastamaskine, men sådan en har jeg desværre ikke) rulles dejen ud helt tynd (<0.2 mm) og derefter lægges den på en bageplade – det er ok at vride den tynde dej for at den kan være på pladen.
Stænk dejen på pladen med vand og drys med Maldon Salt og evt. peber, rosmarin, chili flager eller andre krydderier.
Sættes i en ovn (gerne varmluft) ved 250 grader i 5-8 minutter til de er gyldne og boblet lidt op.
Serveres evt. med lidt creme fraishe, guacamole, tomatsalsa…