(CA. 6-8 STORE MUFFINS)

  • 200 g. god mørk chokolade
  • 3 spsk. kakao
  • 100 g. smør
  • 4 æg
  • 125 g. rørsukker
  • 50 g. mel

Tilberedning:
Varm ovnen til 225 grader og smør f.eks. 6-8 silikonemuffinforme med lidt smør.
Hak chokoladen groft og smelt den over et vandbad. Pisk æg, sukke og sukker til en meget luftig æggesnaps, f.eks. på en KitchenAid. Rør den smeltede chokolade sammen med smør og kakao til det er en ensartet masse. Vend forsigtigt chokolademassen i æggesnapsen og sigt melet over og vend det sammen til melet er opslugt.
Fordel massen i formene og bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter til de er hævet ud af formene og er gyldne i toppen. Mærk evt. i dem med en nål – de må godt være lidt klæbrige, men ikke flydende.