(CA. 10 STORE MUFFINS)

  • 500 g. hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. salt
  • 125 g. usaltet smør
  • 2 dl sukker
  • ½ dl hjemmelavet vanillesukker
  • 2 store æg
  • 125 ml sødmælk
  • 100 g. groft hakket mørk chokolade
  • Reven skræl af 1 appelsin

Tilberedning:
Varm ovnen til 190 grader og smør f.eks. 10 silikonemuffinforme med lidt smør.
Rør mel, salt og bagepulver sammen og sæt det til side. Pisk sukker, vanillesukker og smør sammen på magimixen (med dejskæret) i 1-2 minutter. Tilsæt æggene et ad gangen og bland mælken og appelsinskrælen i. Tilsæt melblandingen og rør godt igennem. Fold til sidst den grofthakkede chokolade i og fordel blandingen i formene.
Bages i ovnen i ca. 20 minutter til de er hævet ud af formene og er gyldne i toppen.