2017 blev ikke det vilde år når vi taler restauranter. Ingen fancy 3 stjernede, men vi nåede alligevel mange rigtig gode restaurant oplevelser. Nedenfor er listet highlights fra ind og udland som jeg/vi besøgte. Vi har fået rigtig mange spændende retter på mange restauranter og kun få er med her.

Trenden siger flere grønsager, mere streetfood og mere fisk og skaldyr end de tidligere år. Kan også se at der er gået main-stream i kaviar – det er det nye salt. Det asiatiske er i højsædet og i særdeleshed den fusionsbølge over det asiatiske lavet på europæiske smagsløg som det opleves hos Sexy Fish, Hakkasan, Buddha Bar og andre er noget vi også har arbejdet med derhjemme. Friskere og sundere end det klassisk franske 🙂

12 JAN 2017

Østers på Restaurant ET

http://restaurant-et.dk

14 JAN 2017

Mia’s kartoffelcreme med kaviar på Castenskiold, Aarhus

http://castenskiold.net

21 JAN 2017

Friteret tempurarejer med karse på Karma Sushi, Aarhus

https://karmasushi.dk

23 JAN 2017

Japanske pølser på pind med sennepsmayo på Sexy Fish, London, UK

www.sexyfish.com

6 FEB 2017

Torsk og reje ceviche på Pirates Bight, British Virgin Islands, Caribien

http://www.piratesbight.com

9 FEB 2017

Hjemmelavede pandekager med smør, sirup og bacon – på en båd smager alting bare bedre, specielt. Når det er i Caribien.

14 FEB 2017

Perfekt over easy eggs på Coral Tulum, Tulum, Mexico

http://www.coraltulum.com

15 FEB 2017

Den bedste guacamole tilberedt ved bordet på El Meson del Marques, Mexico

http://www.mesondelmarques.com

17 FEB 2017

Super kyllingeleverterrine på ristet brioche på ARCA, Tulum, Mexico

http://arcatulum.com

2 MAR 2017

Fried rice på Tattu, Manchester, UK

http://tattu.co.uk

28 MAR 2017

Hindbærdessert på Mejeriet, Vilhelmsborg

http://restaurantmejeriet.dk

31 MAR 2017

Opulent morgenmad på Hotel Ritz, London, UK

http://theritzlondon.com

31 MAR 2017

Lækre drinks med vingummi på Sexy Fish, London, UK

www.sexyfish.com

20 APR 2017

Svin på pind på Domestic, Aarhus

http://www.restaurantdomestic.dk

26 APR 2017

Asparges på Angler Restaurant, London

http://www.anglerrestaurant.com

9 MAJ 2017

Poussin med grønne ærter, grønne asparges i privaten ved Annes konfirmation lavet af Castenskiold

11 MAJ 2017

Terrine af foie gras på Bistro Boheme, København

http://bistroboheme.dk

22 MAJ 2017

Bo bech’s farcerede courgette blomster på Geist, København

http://restaurantgeist.dk

26 MAJ 2017

Morkler og svin på Henne Kirkeby Kro, Henne Kirkeby

http://hennekirkebykro.dk

9 JUN 2017

Pighvar og asparges på Hærværk, Aarhus

http://restaurant-haervaerk.dk

21 JUN 2017

Morkler og pighvar på Castenskiold, Aarhus

http://castenskiold.net

10 JUL 2017

Hummer på The Lone Star, Barbados, Caribien

http://www.thelonestar.com

11 JUL 2017

Tun tartar på The Cliff, Barbados, Caribien

http://thecliffbarbados.com/

18 JUL 2017

Drinks på Baba au Rum, Athen, Grækenland

http://babaaurum.com

20 JUL 2017

Ristet fisk på Kalita, Mykonos, Grækenland

http://kalitamykonos.com

21 JUL 2017

Stegte wonton på Buddha Bar, Mykonos, Grækenland

https://www.buddhabarbeachmykonos.gr

24 JUL 2017

Andesallat på Ling Ling, Mykonos, Grækenland

http://lingling.hakkasan.com/mykonos/

16 AUG 2017

Blomkål og kaviar på Castenskiold, Aarhus

http://castenskiold.net

9 SEP 2017

Den bedste restaurant i 2017 blev klart Barr, her har Mia skabt fantastisk mad. Vi fik en del, men highlights er torsk med trøfler og deres boghvedepandekager med kaviar på Barr, København

https://restaurantbarr.com

6 OKT 2017

Issmagning på Pollen Street Social, London, UK

http://pollenstreetsocial.com

17 OKT 2017

Kongekrappe på Molskroen, Femmøller

http://www.molskroen.dk

11 NOV 2017

Schnitzel på Casse-Croüte, Hamborg, Tyskland

https://www.casse-croute.de

30 NOV 2017

Tartar på Hærværk, Aarhus

http://restaurant-haervaerk.dk

21 DEC 2017

Huevos Rancheros taco på Taco Taco, Aarhus

www.taco-taco.dk